Corendon medewerker Roy presenteert het verrassende Bulgarije

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. Dit keer neemt Area Manager GOfun Roy je mee naar zijn geliefde Bulgarije. Benieuwd naar deze verrassende vakantiebestemming? Lees dan snel verder en ontdek de veelzijdigheid van dit prachtige vakantieland.

Naam:
Roy van Breugel

Functie binnen Corendon:
Area Manager GOfun

Favoriete vakantiebestemming:
Nessebar, Bulgarije

Type vakantie:
8-daagse vakantie met partner

Wat maakt Bulgarije zo speciaal voor jou?

De gastvrijheid van de Bulgaren, het dynamische landschap en de mooie stranden hebben mij enorm verrast! Je kunt er lekker eten en er zijn voldoende historische bezienswaardigheden. Dit zijn voor mij de ideale vakantie ingrediënten om volledig tot rust te komen.

Roy in Bulgarije

Wie zou je Bulgarije aanraden?

Eigenlijk iedereen! De bestemming biedt veel mogelijkheden voor jong en oud. Er is veel te zien, er zijn gezellige barretjes en je vindt er leuke strandtenten. Daarnaast heeft Nessebar en groot Aquapark waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Roy in Bulgarije

Wat moet je echt gezien hebben in Bulgarije

Het kleine schiereiland van Nessebar! Dit historische gedeelte van de stad vind je aan de Zwarte Zee. De prachtige bouwwerken in combinatie met de beste restaurants maken dit een fantastische plek die je gezien moet hebben. Een echte aanrader dus. Nessebar kreeg als bijnaam van de inwoners; ‘De Parel van Bulgarije’. Je kunt natuurlijk denken dat zij bevooroordeeld zijn, maar na je bezoek begrijp je zelf dat dit niet gelogen is. Als bezoeker word je direct verliefd op dit charmante plekje…

Roy in Bulgarije

Heb je nog tips voor een geweldige vakantie in Bulgarije?

Voor iedereen die het land wil ontdekken, raad ik de excursie Forest Lodge safari aan. Tijdens deze safari rijd je met Land Rover Defenders over de oostelijke helling van het Balkan gebergte door het Forest Lodge gebied. Echt geweldig. Laat je verrassen!

Roy in Bulgarije

Ben jij klaar om je om de veelzijdigheid van Bulgarije te ontdekken? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod naar dit mooie vakantieland, kies je favoriete accommodatie en wie weet word jij binnenkort verliefd op deze parel aan de Zwarte Zee.

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Bianca de Groot