Corendon medewerker Rene presenteert Sunny Beach in Bulgarije

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. Nu blogt Purchasing Manager Rene Oude Groeniger over zijn favoriete vakantiebestemming: het zonnige Sunny Beach in Bulgarije. Benieuwd naar deze prachtige vakantiebestemming? Lees dan gauw verder en ontdek de must-sees die niet op jouw wensenlijst mogen ontbreken.

Naam:
Rene Oude Groeniger

Functie binnen Corendon:
Purchasing Manager

Favoriete vakantiebestemming:
Sunny Beach, Bulgarije

Type vakantie:
15-daagse zonvakantie met mijn vrouw en 2 dochters van 11 en 15 jaar

 

Wat maakt Bulgarije zo speciaal voor jou?

Wij vinden het heerlijk om voor een goede prijs een luxe hotel te boeken op een bestemming met prachtige stranden en vele excursiemogelijkheden. Als een van de oudste landen van Europa heeft Bulgarije een hele rijke geschiedenis met tal van bezienswaardigheden. Wij hebben het land inmiddels ontdekt en ook voor het hele gezin is het een waar paradijs!

Wie zou je Bulgarije aanraden?

Eigenlijk iedereen! Voor gezinnen en stellen is het voor zowel jong als oud goed vertoeven in de comfortabele hotels, op de prachtige stranden met heerlijke beach clubs en tijdens talrijke excursies. Kortom; de perfecte combinatie van zon, zee & strand, cultuur en natuur!

Wat moet je gedaan hebben in Bulgarije?

Boek een excursie naar het binnenland van Bulgarije en je maakt onuitwisbare herinneringen. De authenticiteit in het binnenland is onovertrefbaar. Maak ook een mooie catamaran cruise, onderneem een lekkere wijnproeverij of ga gezellig slenteren in het nabijgelegen pittoreske Nessebar met talrijke winkeltjes en heerlijke visrestaurantjes.

Heb je nog tips voor een geweldige vakantie in Bulgarije?

Boek het schitterende Aqua Paradise Resort met een van de grootste waterparken van Europa en onderneem van daaruit diverse excursies die worden aangeboden voor zowel jong als oud. Voor het gezin is dit de ultieme vakantiebestemming!

 

Wil jij ook een strandvakantie combineren met de leukste uitstapjes? Ontdek dan zelf het veelzijdige Sunny Beach. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod, kies je favoriete accommodatie en vier vakantie zoals een vakantie hoort te zijn!

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Redactie