Corendon medewerker Fabienne presenteert het Italiaanse eiland Sicilië

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. Dit keer neemt Graphic Designer & Video Editor Fabienne je mee naar het Italiaanse eiland Sicilië. Benieuwd naar deze charmante bestemming? Lees dan snel verder en ontdek waarom je na één bezoek deze vakantiebestemming voor altijd in je hart sluit.

Naam:
Fabienne Berghuis

Functie binnen Corendon:
Graphic Designer & Video Editor

Favoriete vakantiebestemming:
Sicilië – Italië

Type vakantie:
Samen met mijn vriend, 8 dagen

Wat maakt Sicilië zo speciaal voor jou?

Sicilië is thuiskomen. De lokale bevolking spreekt prima Engels, ze worden blij van toeristen en het weer is perfect. En dan heb ik nog niets gezegd over het heerlijke Italiaanse eten. Verder is de omgeving echt prachtig! Sicilië heeft een rijke geschiedenis, ontzettend veel stranden, mooie berglandschappen en schilderachtige dorpjes.

Fabienne op Sicilië

Wie zou je Sicilië aanraden?

Ik ben iemand die graag de omgeving ontdekt en ga veel op avontuur. Daarnaast ben ik gek op fotograferen. Ik raad Sicilië iedereen aan die, net als ik, benieuwd is naar de omgeving en houdt van een dag relaxen aan het strand.

Fabienne op Sicilië

Wat moet je echt gezien hebben op Sicilië?

Sicilië is een eiland met vele gezichten. Je treft prachtige dorpjes en steden in het binnenland, maar ook schitterende kustplaatsen. In Taormina zijn de overblijfselen van de Griekse oudheid niet te missen. Midden in het dorp vind je het oude Griekse theater met vulkaan de Etna op de achtergrond. Als je op vakantie bent op Sicilië mag je Taormina echt niet overslaan. Daarnaast vind ik het eiland Ortigia de moeite waard om een bezoek aan te brengen.

Fabienne op Sicilië

Heb je nog tips voor een geweldige vakantie op Sicilië?

Ga op pad met een huurauto, de bus of maak een mooie wandeling. Ontdek Sicilië, geniet van smakelijke Italiaanse gerechten in de vele karakteristieke restaurants, boek een excursie bij je reisleiding of geniet van de stralende zon tijdens een stranddag. Veel plezier!

Fabienne op Sicilië

Ben jij klaar om je onder te dompelen in de Italiaanse charme van Sicilië? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod naar deze unieke plek, kies je favoriete accommodatie en wie weet tour jij binnenkort rond op dit hartverwarmende eiland.

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Bianca de Groot