Corendon medewerker Dick presenteert het Spaanse eiland Gran Canaria

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. Nu neemt Brand & Marketing Manager Dick je mee naar zijn favoriete vakantiebestemming: Gran Canaria. Benieuwd naar deze unieke vakantiebestemming? Lees dan snel verder en ontdek alle must-sees die niet op jouw wensenlijst mogen ontbreken.

Naam:
Dick Gussen

Functie binnen Corendon:
Brand & Marketing Manager

Favoriete vakantiebestemming:
Gran Canaria

Type vakantie:
Zon, zee & strand

Wat maakt Gran Canaria zo speciaal voor jou?

Gran Canaria is een perfecte vakantiebestemming voor de wintermaanden. Als het bij ons koud en kil is, dan vind ik het heerlijk om een weekje zon te pakken. Het is niet zo heel lang vliegen en het klimaat is zeer aangenaam met gemiddeld 20 tot 22 graden. Je vindt er leuke restaurants en fijne, brede stranden. Ook de kwaliteit van de hotels is super!

Het Gran Canaria van Dick

Wie zou je Gran Canaria aanraden?

Iedereen die een weekje wil uitrusten, met een boek in de zon wil liggen en er ter afwisseling op uit gaat voor een beetje avontuur… Gran Canaria is een soort mini-continent met een diversiteit aan landschappen. Je hebt er prachtige stranden, maar ook hoge bergen met uitdagende wandelpaden. Er is voldoende te doen en te zien op dit vulkanische eiland.

Het Gran Canaria van Dick

Wat moet je gezien hebben op Gran Canaria?

De zandduinen van Maspalomas! Die zijn indrukwekkend en een aanrader voor een mooie wandeling. De hoofdstad Las Palmas is ook zeker de moeite waard, daar kun je goed winkelen. Ik adviseer ook om een auto te huren en lekker te gaan toeren.

Het Gran Canaria van Dick

Heb je nog tips voor een geweldige vakantie op Gran Canaria?

Op de Canarische Eilanden is alles een stuk voordeliger, omdat er een laag BTW-tarief geldt. Dus shop till you drop! En ga een keer eten bij het Samsara restaurant in Maspalomas. Hier begeef je je in Oosterse sferen met weelderige decoraties en gigantische Buddha’s… weer iets anders dan paella en tapas.

Het Gran Canaria van Dick

 

Wil jij ook jouw strandvakantie combineren met de leukste uitstapjes? Ontdek dan zelf het veelzijdige Gran Canaria. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod, kies je favoriete accommodatie en vier vakantie zoals een vakantie hoort te zijn!

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Redactie