Waar is het mooi weer in maart? Hier schijnt de zon!

0
Mariamichelle

Eropuit in het voorjaar? Goed idee, want op veel vakantiebestemmingen is het in maart al prachtig mooi weer! Benieuwd naar waar je de meeste kans hebt op zon en heerlijke temperaturen? Voor mooi weer in maart zit je goed op de volgende bestemmingen!

1. Dubai

Dubai - Mooi weer in maart

Weer in maart: Zonnig en zalig
In Dubai is het altijd mooi weer – dus ook in maart! De zon schijnt vrijwel altijd, waardoor het lekker warm is. Niet extreem warm zoals in de wintermaanden, maar aangenaam warm met een gemiddelde temperatuur van 28 graden Celsius. Perfect weer dus om te flaneren over het strand, een ritje op een kameel te maken of je slag te slaan in een van de mega shoppingmalls.

2. Curaçao

Blue Bay Golf & Beach Resort - Mooi weer in maart

Weer in maart: Extreem lekker
Aan zon geen gebrek op Curaçao! In maart is het heerlijk toeven op dit exotische eiland met een gemiddelde temperatuur van 31 graden Celsius. De zon laat zich iedere dag zo’n 9 uur uur zien waardoor je optimaal kunt genieten van Curaçao’s grootste pluspunt: exotische stranden met wiegende palmbomen, helderblauw water met prachtige vissen en relaxte beach barretjes. Zalig!

3. Mallorca

Mallorca - Mooi weer in maart

Weer in maart: Zacht en heerlijk
In maart is het lekker zacht weer op Mallorca, met een gemiddelde temperatuur van 16 graden Celsius en 7 uurtjes zonneschijn per dag. Geweldig weer dus om een auto te huren en door de Serra de Tramuntana te tuffen en bergdorpjes te bezoeken. Sportievelingen stappen op de mountainbike of trotseren de canyons en bergen voor onvergetelijke hikes. In maart regent het gemiddeld 7 dagen per maand, maar ach – dat mag de pret niet drukken!

Kopfoto Curaçao: Mariamichelle

Waar strijk jij neer voor mooi weer in maart?

No comments

Lesbos, de parel van Griekenland

Sinds de zomer van 2014 heeft Corendon het Griekse eiland Lesbos toegevoegd aan zijn bestemmingen. Lesbos is het op twee na grootste eiland van Griekenland. ...