Vliegtijd naar Bali

Heb jij gekozen voor een heerlijke vakantie op Bali? Dan kan de voorpret nu beginnen! Helaas ligt Bali niet bij de deur en moet je eerst een flink stuk vliegen voordat je op de plaats van bestemming aankomt. Ben je benieuwd hoelang de vliegtijd naar Bali is? Dat vertellen we je graag!

 Rijstvelden in Bali

Bali is één van de bekendste eilanden van Indonesië en je kunt hier geweldig goed vakantie vieren. Maar voordat het zo ver is, heb je nog een aardig stuk vliegen voor de boeg. De vliegtijd naar Bali is ongeveer 16 uur. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van een eventuele overstap en hoe lang deze duurt.
Bali
Vliegtuig bij Zonsondergang

KLM of Qatar

Als je met Corendon naar Bali gaat, vlieg je altijd met KLM of Qatar Airways. Dit zijn twee betrouwbare vliegmaatschappijen waarmee je vlucht super ontspannen gaat verlopen. Met KLM vlieg je óf met een Boeing 777-200ER, óf met een Boeing 777-300ER. Tijdens deze vlucht wordt er een korte tankstop gemaakt in Singapore. Het tanken gaat enorm snel, waardoor je bijna geen extra vliegtijd hebt en alsnog in ongeveer 16 uur voet aan Balinese grond zet. Met Qatar Airways vlieg je met een Boeing 787 naar Bali. Je maakt onderweg wel een overstap in Doha, de hoofdstad van Qatar. Deze overstap duurt gemiddeld zo’n anderhalf uur, waardoor je totale reistijd uitkomt op ruim 17,5 uur. Veel mensen vinden het wel lekker om halverwege de reis even de benen te strekken en voor deze reizigers is de vlucht met Qatar ideaal.

In het Vliegtuig

De daadwerkelijke vliegtijd naar Bali bedraagt zo’n 16 uur. Als je met Qatar vliegt, wordt dit iets langer, maar het voordeel hiervan is dat je wel even uit het vliegtuig kunt. Met welke maatschappij je ook vliegt, je vakantie gaat sowieso goed beginnen!

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Redactie