Top 5 goedkope vakantielanden

2

Op vakantie gaan is heerlijk, vooral als je voor een goedkoop vakantieland kiest. Door te kiezen voor een land waar de prijzen een stuk lager liggen dan in Nederland, houd je met gemak nog wat extra’s over voor als je weer thuis bent! Op vakantie gaan hoeft niet duur te zijn en wij zetten 5 goedkope vakantielanden voor je op een rij.

#1 Macedonië

In Macedonië geniet je voor weinig geld van een heerlijke vakantie. Je eet hier voor een paar euro een volwaardig hoofdgerecht en voor vers fruit uit de regio betaal je soms maar 10 tot 20 cent per kilo. Naast goedkoop eten en drinken kun je in Macedonië ook genieten van het prachtige meer Ohrid. Hier zijn super veel toffe watersporten te beoefenen en ook dit hoeft niet veel te kosten. Ideaal dus voor de watersportliefhebbers onder ons. Macedonië is echt een geweldige goedkoop vakantieland!

goedkope_vakantiebestemming_macedonie

#2 Portugal

Je zou het misschien niet verwachten, maar Portugal hoort ook in dit rijtje met goedkope vakantielanden thuis. Dit Zuid-Europese land staat niet echt bekend als super goedkoop, maar dat is het wel! Hier vier je een geweldige budgetvakantie zonder dat je hoeft na te denken over elke euro die je uitgeeft. Voor één euro drink je een lekkere kop koffie en voor een paar euro bestel je een smakelijke maaltijd. In Portugal geniet je met volle teugen zonder dat je je bankrekening hoeft te plunderen. Ideaal!

goedkope_vakantiebestemming_portugal

# 3 Turkije

Turkije is het land bij uitstek om goedkoop vakantie te vieren. Een all inclusive vakantie is de ideale optie om je uitgaven in de hand te houden en waar vind je nou mooiere resorts dan in Turkije? Door voor een all-in vakantie te kiezen weet je precies hoeveel je aan je vakantie kwijt bent. Wist je dat je al voor een paar honderd euro volledig verzorgd een week naar Turkije kunt? Daarnaast is het land zelf ook niet duur, waardoor je ook makkelijk buiten de deur van je resort een hapje kunt gaan eten.

goedkope_vakantiebestemming_turkije

#4 Gambia

Gambia is vast niet het eerste land wat in je opkomt als je denkt aan een goedkoop vakantieland. Toch is dit een ideaal land voor iedereen die niet te veel uit wil geven op vakantie. Voor een paar euro eet je een geweldig lekkere maaltijd en voor een paar cent koop je een flesje drinken in de supermarkt. Veel resorts in Gambia boek je op basis van logies en ontbijt, wat betekent dat je nog maar twee maaltijden per dag zelfs hoeft te betalen. Ook dagexcursies hoeven in Gambia niet veel te kosten. Ideaal dus als je meer van het land wilt zien!

goedkope_vakantiebestemming_gambia

#5 Griekenland

Griekenland is al jaren een favoriet vakantieland van veel Nederlanders en dat is niet voor niets! Het is een heerlijk land waar je voor weinig geld een geweldige vakantie beleeft. Een vakantie in Griekenland kan hartstikke goedkoop zijn, als je maar wel oplet waar je gaat eten en drinken. Kies altijd voor een restaurant buiten de hoofdstraat. Vaak is de prijs hier stukken lager dan in het drukste stuk van het centrum. Griekenland is een ideale goedkoop vakantieland voor iedereen die op zoek is naar mooi weer, prachtige stranden en gezellige dorpjes.

goedkope_vakantiebestemming_griekenland

Er zijn meer dan genoeg goedkope vakantielanden die geen aanslag op je portemonnee plegen. Heb jij al zin om je volgende vakantie te boeken?

2 comments

 1. riet bijl 4 februari, 2018 at 11:07 Beantwoorden

  wij zoeken een all in vakantie in Turkije .we gaan al verschillende jaren , zeer tot tevredenheid .
  2 x per jaar.wie zijn wij ,ik vr. van 73 met mobiele scootmobiel , mijn man 77 , onze buurvrouw 84 met rollator. dus het moet aub rolstoelvriendelijk zijn. en graag betaalbaar’
  bedankt voor de moeite.

  • Redactie 5 februari, 2018 at 11:34 Beantwoorden

   Beste mevrouw Bijl,

   Wat leuk dat jullie naar Turkije op vakantie willen met Corendon! We hebben een ruim aanbod met prachtige hotels. Onze enthousiaste en professionele reisadviseurs bij het Contact Center kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte vakantie met een rolstoelvriendelijk hotel en maken alles in orde voor de vliegreis. Het Contact Center is te bereiken via 023 7510606. Alvast een fijne vakantie gewenst!

   Groetjes

Post a new comment