Nieuwe veiligheidsinstructievideo van Corendon

0

Gisteravond heeft Corendon Airlines zijn nieuwe video met veiligheidsinstructies via Facebook gelanceerd. In een 285 seconden durende reis door Turkije wordt de kijker op een originele manier door de noodzakelijke veiligheidsinstructies geloodst.

Yıldıray Karaer, mede-oprichter van de Corendon Toerisme Groep en zakenpartner van Atilay Uslu, licht de video toe: “De veiligheidsdemonstraties aan boord worden vaak geassocieerd met saaie, kleurloze instructies. Met deze film willen we de kijker op een speelse manier informeren over veiligheid aan boord zodat hij tot het eind geboeid blijft. Dat doen we met een reis langs acht verschillende bestemmingen waarbij ook alternatieve streken zoals Cappadocië, Alaçatı, en Belek aan bod komen. De film laat zien dat Turkije een prachtig vakantieland is voor elke leeftijd met tal van aantrekkelijke vakantiemogelijkheden.”

Wat vinden jullie van onze nieuwe veiligheidsinstructievideo?

No comments

Inentingen Turkije: is het nodig?

Moet ik mij laten inenten voor een vakantie naar Turkije? Omdat veel mensen zich dit zich afvragen, hebben wij uitgezocht welke inentingen verplicht zijn en welke worden ...