Uitgaan op Ibiza

0
Feestende mensen

Zon, zee, strand en de vetste feesten zijn de kenmerken van het populaire Ibiza. Wanneer het een beetje schemert, komt Ibiza echt tot leven. De vele bars, nachtclubs en discotheken zullen jou een geweldige avond bezorgen. Uitgaan op Ibiza is de place to be voor mensen die houden van dansen en feesten.

Ibiza is een Spaans eiland en staat bekend als het partyeiland van Europa met te gekke feesten en een bruisend nachtleven. Deze feesten beginnen in de maand juni en eindigen begin oktober. De laatste week worden meestal de grootste en meest fenomenale feesten van de wereld gegeven.

uitgaan

Bron: We’re going to Ibiza

Je hoeft je tijdens het uitgaan op Ibiza geen moment te vervelen; er is namelijk geen gebrek aan geweldige uitgaansgelegenheden. Bekende dj’s staan regelmatig te draaien in de discotheken op Ibiza. Bezoek tijdens je vakantie zeker één van deze geweldige uitgaansgelegenheden.

Ushuaia Ibiza Beach Club

Altijd al tot in de vroege uurtjes willen feesten in de buitenlucht? Dan moet je bij Ushuaia Ibiza Beach Club zijn! Ushuaia Ibiza Beach Club ligt aan de Playa d`en Bossa en is een geweldige club waar je super kunt feesten en de vetste dj’s langskomen. Ook in hotel Ushuaia Ibiza Beach kun je heerlijk overnachten. De luxe kamers en de heerlijke Spaanse keuken maken je verblijf helemaal af.

Ushuaia Ibiza Beach Club

Bron: gewoonvoorhem

Pacha Ibiza

Discotheek Pacha op Ibiza ligt in Ibiza stad en is gespecialiseerd in housefeesten. Het heeft elegante lounges en ruimtes waar je heerlijk kunt ontspannen. Pacha Ibiza is de enige club van Ibiza die het hele jaar open is. Voor de grootste feesten komen de bekendste dj’s langs om jou een onvergetelijke avond te bezorgen.

Pacha

Bron: International nightlife

Bora Bora Bar

In feite is Bora Bora Bar een kleine strandbar die bekend is geworden door de feesten die ook overdag plaats vinden. Je kunt je hier de hele dag en avond vermaken met fijne muziek en heerlijke cocktails. Zon, zee strand en te gekke feesten maakt Bora Bora een ideale club die aan de Playa d`en Bossa grenst.

Bora Bora

Bron: DJ Denny B.

Tip

De entreeprijzen van clubs kunnen erg uiteenlopen. Voor de topclubs op Ibiza betaal je al snel €40,-. Je kunt voor die prijs entertainment van top dj’s in zeer indrukwekkende clubs verwachten. Het is zeker de moeite waard om dit een keer mee te maken. Vaak als je de kaartjes van te voren koopt op het internet of bij winkeltjes/kantoortjes rondom de clubs is dat meestal goedkoper.

Ibiza is dus niet voor niets hét partyeiland van Europa. Beginnen de feestkriebels al op te komen? Bekijk dan snel ons Ibiza-aanbod!

No comments

Mediterraneo Hotel

Hotel in het zonnetje: Mediterraneo Hotel

Voor een spetterende vakantie in de populaire badplaats Chersonissos op Kreta, is Mediterraneo Hotel de perfecte keuze! Dit mooie 4-sterrenhotel heeft meerdere zwembaden, een miniwaterpark ...