Robo Bar op vernieuwde Kunuku Aqua Resort Curaçao

0
Robot-Bar op Kunuku Aqua Resort Curaçao

Vakantiegangers die tijdens hun welverdiende Caribische reis willen genieten van innovatieve verwenning zitten vanaf eind 2017 goed bij het Kunuku Aqua Resort op Curaçao. Half december is de feestelijke opening van het vernieuwde Aqua Resort. Met als technisch hoogtepunt: de Robo Bar die de gasten voorziet van onder andere wijn, bier, frisdrank, rum cola of heerlijk softijs.

Van staal lassen tot bier serveren

Resorteigenaar – en techliefhebber – Wout Tieleman bouwde deze robot zelf in samenwerking met RobWelding Lasrobots en staalgroothandel TM Trading. Het idee voor deze robot barman ontstond dan ook in Tieleman’s voormalige staalbedrijf, waar een speciale lasrobot diverse onderdelen in elkaar laste. “Ik vind het geweldig om een stukje techniek uit mijn oude onderneming in te kunnen zetten om gasten te kunnen bedienen op ons vakantieresort”, aldus Wout.

Mens versus machine

Iedere gast op het resort heeft een All Inclusive arrangement. Deze gasten krijgen een bandje met chip die bestellingen registreert en waarmee de Robo Bar kan worden bediend. Iedere twintig minuten kan een gast twee consumpties bij deze machine afnemen.

Robot-Bar Curaçao in actie

Wie vreest dat een verblijf hiermee koud en onpersoonlijk wordt, hoeft zich geen zorgen te maken. Tussen 10:30 – 19:00 uur is de bar open en zal een gastheer of gastvrouw de robot toelichten. Zo blijft er altijd direct en persoonlijk contact met de resortgasten.

Geheel vernieuwd

Afgelopen zomer is het resort flink gerenoveerd. De ruime appartementen en hotelkamers met eigen terras zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn er ook meerdere nieuwe zwembaden en glijbanen gebouwd. De Robo Bar is bedoeld als entertainment, een vorm van vermaak zoals de glijbanen en zwembaden. Wout zegt hierover: “Ik zie het al voor me hoe al die kinderen na een duik in het zwembad even een ijsje komen halen bij onze robot”.

Aqua Resort Vernieuwd

Vanaf 15 december zal Knoekie, zoals de Robo Bar liefkozend genoemd wordt door haar bouwer, vakantievierders gaan bedienen. Ben jij ook dol op technische hoogstandjes? Boek dan jouw volgende vakantie naar het Kunuku Aqua Resort op Curaçao, scherp geprijsd bij Corendon!

No comments

Mallorca

Waar naartoe op vakantie

Je wilt nog op vakantie, maar je weet niet waar je naartoe moet gaan? Wil je lekker luieren tijdens je vakantie of juist actief bezig ...