Hotel in het zonnetje: The Magnific

0

De naam zegt eigenlijk al genoeg: The Magnific is een magnifiek hotel! Het motto hier is ‘check in and chill out’ en wat ons betreft zou elke vakantie zo moeten beginnen. Doordat het resort volledig uit laagbouw bestaat, heb je niet het gevoel dat je in een enorm complex zit. Daarnaast liggen alle gebouwen in een groene tuin, wat het kleinschalige gevoel alleen nog maar versterkt. Heerlijk! Het hotel ligt pal aan het strand en het centrum van het gezellige Turkse stadje Gümbet is slechts 200 meter verderop. Een vakantie bij The Magnific is er eentje om nooit te vergeten!

The Magnific is een ideaal hotel voor vakantiegangers die van gezelligheid houden. Gümbet ligt bijna pal voor de deur, waardoor je in een paar stappen midden tussen leuke winkeltjes, gezellige terrassen en mooie restaurants staat. Wil je liever een wat grotere stad bezoeken? Kies er dan voor om met de bus naar Bodrum te gaan. Deze grote badplaats heeft een enorm groot, gezellig stadscentrum en het is zeker de moeite waard om hier een dagje naartoe te gaan.
Magnific beachbar

Faciliteiten bij The Magnific

Bij dit fijne All Inclusive hotel kun je perfect genieten van je welverdiende vakantie. De moderne superior hotelkamers zijn heerlijk ruim opgezet, met een fijn terras waar je na een dag vol plezier kunt genieten van een prachtige zonsondergang.

Wie van beweging houdt is bij The Magnific aan het juiste adres. Er worden allerlei leuke, sportieve activiteiten aangeboden en je hoeft je hier geen seconde te vervelen. Vind je het leuk om individueel te sporten? Maak dan gebruik van de fitnessruimte. Liever met twee personen of een groep aan de slag? Dan kun je kiezen voor een potje tafeltennis, aerobicslessen, biljart of jeux de boules. Wie echt avontuurlijk bezig wil zijn, kan zelfs duiklessen volgen (tegen betaling). Na het sporten is er natuurlijk alle ruimte voor ontspanning in het Turks bad of voor een heerlijke massage.

Magnific afbeelding1
Natuurlijk is er bij deze accommodatie ook een heerlijk zwembad te vinden. Rondom het zwembad en op het strand recht voor het hotel staan meer dan genoeg bedjes en parasols. Het enige wat je hier hoeft te doen is genieten! In The Magnific zijn verder diverse winkeltjes, een tv-ruimte, een wasserette, een kinderoppas en een minimarket te vinden. Alles is dus letterlijk binnen handbereik!

Lekker eten en drinken

Magnific koken
Je verblijft bij The Magnific op basis van All Inclusive. Dit betekent dat je hier de hele dag door kunt genieten van het lekkerste eten. Drie keer per dag staat er een heerlijk buffet op je te wachten. De geserveerde gerechten zijn lekker gevarieerd waardoor er echt voor ieder wat wils is.  Daarnaast worden er tussen de maaltijden allerlei hapjes geserveerd én is het mogelijk om één keer per week te reserveren bij het à-la-carte restaurant.

The Magnific is een heerlijk hotel waar aan iedereen gedacht wordt. Je zult hier ongetwijfeld een geweldige vakantie hebben!

No comments