Hotel in het zonnetje: Los Nardos

Los Nardos

Heb jij zin in een heerlijk relaxte vakantie op een kleinschalig appartementencomplex onder de Spaanse zon? Kies dan voor Los Nardos op Gran Canaria! Deze bestemming is al sinds jaar en dag super populair onder Spanje-liefhebbers. Los Nardos heeft de Hotel of the Year award gewonnen, wat betekent dat het echt één van onze toppers is. Een geweldige vakantie is hier gegarandeerd!

 

Los Nardos ligt in het enorm gezellige Playa del Inglés, één van de leukste badplaatsen op Gran Canaria. Op loopafstand van het appartement vind je super veel bars, restaurants, winkels en terrasjes. Hoe laat je het ook wilt maken, je bent altijd zo weer terug bij je eigen appartement. Ideaal dus! Zonaanbidders opgelet: ook het prachtige zandstrand van Playa del Inglés ligt op een steenworp afstand van de accommodatie. Hier zijn talloze watersporten te beoefenen en er zijn meer dan genoeg gezellige restaurants te vinden. Dat wordt een vakantie lang genieten!

Playa del Ingles

Bron: www.beach-on-map.com

Faciliteiten bij Los Nardos

Je kiest voor een vakantie bij Los Nardos vanwege de heerlijke sfeer en de ideale ligging ten opzichte van Playa del Inglés en het strand. In dit appartementencomplex worden geen talloze activiteiten of sportmogelijkheden aangeboden, maar daardoor is het er juist zo lekker rustig. Hier geniet je van een goed boek aan het zwembad of een middagdutje in de schaduw. Voor drukte en vertier loop je lekker Playa del Inglés in of zoek je het strand op. Heerlijk dat je zelf kunt kiezen of je er een actieve of juist een super ontspannen vakantie van maakt!

Zwembad bij Los Nardos

Verblijf bij Los Nardos

Bij Los Nardos verblijf je op basis van logies. Dit betekent dat je alle vrijheid hebt om te gaan eten waar je wilt. Voor je ontbijt loop je in een paar minuten naar de supermarkt en de bakker om hier versgebakken brood en lekker beleg te halen. In je appartement heb je een eigen keukentje waardoor je gemakkelijk je eigen maaltje klaar kunt maken. Wat is er nu fijner dan een lekker ontbijtje eten op je eigen balkon of terras?! Voor de lunch en het diner kun je het beste het centrum ingaan. Hier zijn talloze zaakjes te vinden die stuk voor stuk lekkere en betaalbare maaltijden aanbieden. Kies elke dag voor een nieuw restaurant en probeer lekker veel verschillende gerechten uit!

Terras bij Los Nardos

Appartement bij Los Nardos

Een vakantie bij Los Nardos staat helemaal in het teken van genieten. Geniet van een goed boek aan het zwembad, geniet van de gezelligheid van Playa del Inglés en geniet van dat heerlijk Spaanse zonnetje dat altijd hoog aan de hemel staat. Kom jij zelf ook ervaren wat Los Nardos zo’n fijne vakantiebestemming maakt?

alacati omgeving

3x doen in Alaçati, Turkije

Een tijdje geleden verkende ik de bestemming Alaçati, de plaats in Turkije die al mijn verwachtingen overtrof. Het is een verborgen parel vlakbij Çesme, een ...