Hotel in het zonnetje: Fergus Club Europa

0

In het pittoreske plaatsje Paguera ligt het onlangs renoveerde vakantiedorp Fergus Club Europa. Met zijn typisch Spaans vormgegeven bungalows straalt dit hotel een en al vakantie uit. De drie zwembaden nodigen je al bij aankomst uit om een duik te nemen en dankzij het all-inclusive concept hoef je je de hele vakantie geen zorgen te maken of je wel voldoende te eten of te drinken hebt.

Vakantiedorp

Fergus Club Europa noemen we geen hotel, maar een vakantiedorp. Het is ruimer opgezet dan een hotel en doordat het park bestaat uit verschillende bungalows heeft iedereen zijn eigen plekje. In het vakantiedorp vind u meerdere zwembaden, een groot zwembad voor volwassenen maar ook een speciaal kinderbad waar de kleinsten zich de hele dag kunnen vermaken met waterpret. Het eten wordt geserveerd in het buffetrestaurent, maar u kunt ook reserveren bij het Italiaanse à-la-carterestaurant. De hele dag door kunt u uw drankjes bestellen in één van de drie bars.

Peguera

In het westen van Mallorca is het iets rustiger dan rondom het feestgebied bij El Arenal. Voor gezinnen is dit een perfecte locatie, niet alleen vanwege het vakantiedorp maar zeker ook vanwege de ligging. Vanuit Paguera maakt u gemakkelijk uitstapjes naar de mooie steden Mallorca stad en Soller. In het dorpje zelf is er precies genoeg te doen om je tijdens de vakantie te vermaken. Fergus Club Europa ligt aan de rand van het dorp, waardoor u een stukje moet lopen om het centrum en het strand te bereiken. met 600 meter lopen bent u in het karakteristieke centrum van Paguera. Als u nog 300 meter verder loopt bent u op het mooie strand van Paguera. Heeft u geen zin om te lopen? Het hotel biedt ook een shuttle service naar het dorpscentrum en het strand.

Als je met je familie op zoek bent naar een rustige vakantie op het zonnige Mallorca, dan is Fergus Club Europa de ideale bestemming voor jou en je gezin!

No comments