Hotel in het zonnetje: Apollon Hotel

0

Ken je dat gevoel? Dat je ergens voor het eerst komt en dat je je er meteen thuis voelt? Dat gevoel krijg je zodra je bij Apollon Hotel op het Griekse eiland Kos aankomt. Ondanks dat dit hotel over maar liefst 186 kamers beschikt, voelt het allemaal wel heel gemoedelijk. Het personeel is super hartelijk en ze staan op elk moment van de dag voor je klaar. Geen verzoek is teveel en ze beantwoorden met liefde en plezier je vragen. In dit All Inclusive resort komt je even helemaal tot rust en geniet je van een welverdiende vakantie onder de Griekse zon.

 

Apollon Hotel ligt zo’n 1,8 kilometer van Kos-Stad, de hoofdstad van het eiland. Het centrum is prima te bereiken met de bus of met de taxi en het is een aanrader om hier een dag doorheen te struinen. Kos-Stad heeft veel oude gebouwen en mooie straatjes en het is er heel gezellig. Als je liever niet naar de grote stad gaat, zijn er ook een aantal leuke winkeltjes, terrasjes en restaurants vlak bij het hotel te vinden. Daarnaast is het brede zandstrand op loopafstand te vinden. Kos staat bekend als het fietseiland van Griekenland en je kunt er overal fietsen huren. Het is heerlijk om er een dag op de fiets op uit te trekken!

kos-stad

Faciliteiten bij Apollon Hotel

Zodra je de tuin van Apollon Hotel ziet, heb je het gevoel dat je in een tropische oase terecht bent gekomen. Er staan allerlei verschillende soorten palmbomen, de één nog mooier dan de ander. Daarnaast groeien er de mooiste bloemen en planten, van paarse bloemetjes tot kronkelende klimop. Midden in deze groene tuin ligt een heerlijk zwembad. Om het bad heen staan genoeg ligbedjes en parasols zodat iedere gast een plekje heeft. Natuurlijk is er ook een kinderbadje. Zo kunnen ook de kleintjes veilig genieten van het heerlijk verkoelende water.

apollon-hotel-zwembad2

apollon-hotel-zwembad

In het hoogseizoen (01-06 t/m 30-09) wordt er een animatieprogramma aangeboden. Als je wilt, kun je dus meedoen aan de leukste activiteiten. Wie zijn conditie een beetje op peil wil houden tijdens de vakantie, kan een balletje slaan op het tennisveld of een potje basketbal spelen.

apollon-hotel-tennisbaan

Verblijf bij Apollon Hotel

Tijdens je vakantie bij Apollon Hotel hoef je werkelijk nergens meer aan te denken. Je vakantie is All Inclusive, dus het ontbijt, de lunch, het diner én de snacks tussendoor zijn inbegrepen. Alle maaltijden worden in buffetvorm geserveerd in het gezellige restaurant. Ideaal, want op deze manier kun je precies zien wat je lekker vindt of wat je graag eens wilt proeven! Na het eten kun je bij de poolbar of de lobbybar terecht voor een heerlijke cocktail. Vooral bij de poolbar kun je heerlijk borrelen tijdens een warme zomeravond.

apollon-hotel-poolbar

apollon-hotel-poolbar2

Apollon Hotel op Kos is een geweldige vakantiebestemming. Het personeel is er ontzettend vriendelijk, het eten is heerlijk en de sfeer is opperbest. Hier kom je echt even helemaal tot rust en geniet je van een perfecte vakantie!

 

No comments