Hotel in het zonnetje: Lydia Maris Resort & Spa

0

Een geweldig 5-sterrenhotel op Rhodos, dat is het Lydia Maris Resort & Spa. Hier kom je voor je rust en je ontspanning. Dit hotel is in 2017 nieuw in het assortiment van Corendon en we staan te trappelen om dit hotel aan jullie te laten zien! Ga je mee naar Rhodos?

Lydia Maris Resort & Spa ligt aan de rand van het gezellige plaatsje Kolymbia. Hier vind je mooie stranden, leuke winkels en sfeervolle terrasjes aan de boulevard. Op zo’n 400 meter lopen vind je een mooi strand waar je heerlijk kunt genieten van de zee en met je voeten door de branding kunt slenteren. Deze veelzijdige bestemming is dus ideaal voor vakantiegangers die vooral willen genieten van het strand en de gezelligheid van het resort.
lydia-maris-resort-spa-pool

Faciliteiten bij Lydia Maris Resort & Spa

Het centrale punt van het hotel is de grote, groene tuin. Tijdens de warme zomermaanden is het onder de bomen nog steeds heerlijk koel. Natuurlijk is er ook een zwembad bij Lydia Maris Resort & Spa aanwezig. Hier kom je echt volledig tot rust. Wie zijn conditie ook tijdens de vakantie op peil wil houden, kan gratis gebruikmaken van aerobics, beachvolleybal, darts, fitness, tafeltennis en tennis (’s avonds tegen betaling). Daarnaast is er een heerlijk Spa Center aanwezig, waar je gratis gebruik mag maken van de jacuzzi. Hoe heerlijk is dat?!
lydia-maris-resort-spa-sauna
lydia-maris-resort-spa-eten

Verblijf bij Lydia Maris Resort & Spa

Je verblijft bij Lydia Maris Resort & Spa op basis van all-inclusive. Dit houdt in dat al het eten en drinken is inbegrepen in de prijs, je hoeft het resort niet af om je buik rond te eten. De maaltijden worden altijd in buffetvorm opgediend met steeds een ander thema. Hierdoor eet je geen dag hetzelfde en is het eten lekker gevarieerd. Natuurlijk zijn ook de drankjes bij een all inclusive vakantie inbegrepen.
lydia-maris-resort-spa-room

Lydia Maris Resort & Spa is een ontzettend fijne bestemming voor mensen die willen genieten van hun welverdiende vakantie. Hier ontspan je volledig en als je zin hebt in drukte, kun je er zelf voor kiezen om dit op te zoeken. Rhodos is een heerlijk eiland waar altijd wat te beleven is!

No comments