Hotel in het zonnetje: Izgrev Spa & Aquapark

0

Izgrev Spa & Aquapark is het meest geboekte hotel van Macedonië én heeft een Hotel of the Year award op zak. Dit is natuurlijk niet voor niets. Het hotel ligt prachtig aan het Meer van Ohrid, mét een privéstrand voor de deur. Daarnaast vind je hier geweldig mooie zwembaden, een groot waterpark en allerlei sportfaciliteiten. De ideale bestemming voor een heerlijke vakantie dus.

 

Fantastische ligging

Weinig hotels liggen op zo’n mooie locatie als Izgrev Spa & Aquapark. Het hotel ligt pal aan het geweldig mooie Meer van Ohrid, waardoor je elke ochtend opnieuw wordt getrakteerd op een adembenemend mooi uitzicht. Ook het uizicht vanuit de infinity pool is het vernoemen waard: vanaf hier lijkt het bijna alsof je zo het meer in kunt zwemmen! De natuur rondom de accommodatie is prachtig. Vanuit Izgrev Spa & Aquapark kun je heel makkelijk de rest van Macedonië ontdekken. Huur een auto en verken de directe omgeving in je eigen tempo. Echt een aanrader!

uitzicht-izgrev

Ben jij meer van het wandelen? Geen punt, voor wandelaars zijn er in dit gebied meer dan genoeg mooie routes te vinden. Blijf je liever wat dichter bij het hotel? Dan vermaak je je ook prima bij het Meer van Ohrid. Hier kun je super veel verschillende watersporten beoefenen, een terrasje pakken in het nabijgelegen dorp Struga of gewoon genieten van het mooie weer. Macedonië is een heerlijk land dat volop in ontwikkeling is. Het is een geweldige bestemming voor mensen die wat nieuws willen ontdekken.

 

Waterpret

Bij Izgrev Spa & Aquapark weten ze wat waterpret is! In de enorme tuin van het complex ligt een geweldig leuk waterpark met meerdere glijbanen en zwembaden. Zowel volwassenen als kinderen hebben de tijd van hun leven in het aquapark. De raceglijbaan, met 5 banen naast elkaar, is een grote favoriet. Elke keer opnieuw is de grote vraag wie er het eerst beneden is. Pret gegarandeerd! Voor de kleine kinderen is er een apart gedeelte met kleinere glijbanen, zodat ook zij net zo veel plezier kunnen maken. Ideaal! Bij het privéstrand ligt een geweldige opblaas-glijbaan in het water, zodat ook hier net zo veel lol gemaakt kan worden. Wedden dat de kinderen de hele dag in het water willen liggen?

zwembad-izgrev glijbanen-izgrev-2 glijbanen-izgrev

Volop vermaak

Natuurlijk kun je bij Izgrev Spa & Aquapark nog veel meer leuks doen. Voor de kids is er een gezellige miniclub (4-12 jaar). Daarnaast kunnen zij zich ook goed vermaken in de speeltuin.

Als je graag fit wilt blijven tijdens je vakantie biedt het hotel je meer dan genoeg mogelijkheden. Sla een balletje op de tennisbaan, speel een wedstrijdje basketbal, oefen je golfswing op de minigolfbaan of zet je beste beentje voor tijdens een potje tafeltennis. Liever actief in het water bezig? Kies dan voor een middagje watersport! Verder vind je bij dit resort een heerlijk Wellness Center waar je kunt genieten van een sauna, stoombad, spa, massage of haman. Super veel mogelijkheden om ultiem te ontspannen dus!

spa-izgrev

Izgrev Spa & Aquapark is een geweldig complex waar je je makkelijk een hele vakantie lang kunt vermaken. Verder zijn er in de directe omgeving meer dan genoeg leuke dingen te doen én kun je vanaf hier met een huurauto de rest van de omgeving verkennen. Wanneer kom jij van Macedonië genieten?

No comments