Corendon organiseert cursus tegen vliegangst

6

Een eendaagse cursus helpt u van uw vliegangst af. Hartkloppingen, zweten, paniekaanvallen… Komt dit u bekend voor? Wees gerust, u bent zeker niet de enige. Heel wat Nederlanders hebben vliegangst. Gelukkig heeft Corendon een eendaagse cursus om u er van af te helpen.

Maar liefst een op de drie Nederlanders heeft last van vliegangst. Dat zijn vier miljoen mensen waarvan een kwart nog nooit gevlogen heeft en ook niet van plan is dat ooit te doen. Nog eens een kwart is gestopt met vliegen als gevolg van angst en de helft vliegt wel, maar met spanning. Gelukkig is er een oplossing. Met de eendaagse training op Onbezorgdvliegen.nl komt u in drie doeltreffende stappen van uw vliegangst af. De training wordt al meer dan twintig jaar succesvol door vliegtuigmaatschappijen in praktijk gebracht. Wat blijkt: maar liefst 98 procent van de deelnemers wordt verlost van zijn vliegangst.

Met een ‘therapeutische vlucht’ sluit u de cursusdag af in een Boeing 737, exclusief afgehuurd voor deze training. Alles wat u in de voorgaande uren heeft geleerd, kunt u in praktijk brengen. Vanzelfsprekend gaat het speciale team van Onbezorgdvliegen.nl (psychologen, piloten en stewardessen) mee aan boord. Zij staan u met raad en daad bij om u voorgoed van uw vliegangst af te helpen.

Hoe werkt de cursus tegen vliegangst?

De cursus duurt een hele dag en bestaat uit drie stappen:

Stap 1: In een vliegtuig hoort, ziet en ruikt u van alles. Het zijn onbekende geluiden, bewegingen en sensaties die uw vliegangst versterken. Het helpt als u weet wat u precies ervaart. Het eerste deel van de training bestaat uit de module ‘Begrijpend Vliegen’. Hier leert u over het vliegen en wat er precies gebeurt tijdens een vlucht. Alles wordt haarfijn uitgelegd door een ervaren gezagvoerder en een instructeur van Corendon Airlines.

Stap 2: Dat u bang bent om te vliegen is een feit, maar waar de angst precies vandaan komt is vaak niet duidelijk. In de tweede module ‘Psychologisch Inzicht’ legt een psycholoog van het Aviation Medical Center (AMC) uit hoe angst in elkaar zit. U leert de symptomen te herkennen en vervolgens hoe u diverse technieken toepast om uw vliegangst te beteugelen.

Stap 3: Nadat u de eerste twee stappen succesvol heeft doorlopen, stapt u goed voorbereid en met herwonnen zelfvertrouwen het vliegtuig in. In de derde en laatste module sluit u de cursusdag af met een vlucht in een Boeing 737, exclusief afgehuurd voor deze training. Alles wat u in de voorgaande uren heeft geleerd, kunt u in praktijk brengen. Vanzelfsprekend gaat het speciaal getrainde team met psychologen, piloten en stewardessen mee aan boord. Zij staan u met raad en daad bij om u voorgoed van uw vliegangst af te helpen.

Meer informatie over deze cursus tegen vliegangst: Onbezorgdvliegen.nl

En daarna is het natuurlijk tijd voor… vakantie!

6 comments

Post a new comment