Corendon medewerker Patrick presenteert het Indonesische eiland Bali

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. Dit keer neemt Yield medewerker Patrick je mee naar het Indonesische Bali. Benieuwd naar deze exotische bestemming? Lees dan snel verder en ontdek waarom dit Aziatische eiland een belangrijke plek op je bucketlist verdient.

Naam:
Patrick Groenenberg

Functie binnen Corendon:
Yield medewerker

Favoriete vakantiebestemming:
Bali, Indonesië

Type vakantie:
Met een vriendin, twee weken

Wat maakt Bali zo speciaal voor jou?

Voor mij was dit de sfeer en gastvrijheid. De lokale bevolking is heel erg vriendelijk en behulpzaam en daardoor hangt er ook een hele relaxte sfeer op het eiland. Naast de natuurlijke schoonheid, het mooie weer en de gezellige mensen, kan je op Bali ook nog eens heerlijk eten! Wat wil je nog meer?

Patrick op Bali

Wie zou je Bali aanraden?

Ik wil op vakantie veel dingen zien en hou van rondtrekken, maar ook als dit niet in jouw straatje past kan je een geweldige tijd op Bali beleven. Bali is zeer geschikt voor een eerste vakantie naar Azië of buiten Europa.

Patrick op Bali

Wat zijn de leukste plekken om te bezoeken?

Mocht je er tijd voor hebben tijdens je vakantie, ga dan op excursie naar Lovina. De populairste activiteit van Lovina is dolfijnen spotten. Op korte afstand van Lovina ligt Brahmavihara-Arama, het grootste boeddhistische klooster van Bali. Op dit grote complex zie je meerdere tempels in verschillende stijlen. Zo tref je er onder andere een mini versie van de bekende Borobudur in Yogyakarta. Ook zijn Nusa Penida en Nusa Lembongan zeker een bezoek waard! In Ubud kan je de rijstterrassen van Tegallalang bekijken en en deelnemen aan een kookcursus.

Patrick op Bali

Heb je nog tips voor een geweldige vakantie op Bali?

Laat de westerse mentaliteit los en probeer zo veel mogelijk te genieten van al het moois om je heen. Bezoek tempels, ga op zoek naar het leukste eettentje en kom helemaal tot rust. Probeer ook een dag van tevoren al aan het tijdsverschil te wennen: ga een paar uur eerder slapen en sta eerder op, dan heb je minder last van een jetlag!

Patrick op Bali

Ben jij klaar om dit fantastische eiland te ontdekken? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod naar Bali, kies je favoriete accommodatie en wie weet lig jij hier binnenkort op het strand of wandel je door de frisgroene rijstvelden.

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Bianca de Groot