Corendon medewerker Melisa presenteert de Turkse plaats Antalya

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. Nu neemt Marketingstagiaire Melisa je mee naar haar favoriete vakantiebestemming: Antalya! Benieuwd naar deze unieke vakantiebestemming? Lees dan snel verder en ontdek alle must-sees die niet op jouw wensenlijst mogen ontbreken.

Naam:
Melisa Özkan

Functie binnen Corendon:
Stagiaire Marketing

Favoriete vakantiebestemming:
Antalya, Turkije

Type vakantie:
Solo trip – vrienden opzoeken

Wat maakt Antalya zo speciaal voor jou?

Antalya voelt als thuiskomen. Omdat ik hier in 2014 stage heb gelopen, heb ik veel van de stad en de omgeving gezien. Daarnaast is het als het ware ‘The Tourism Capital”. Een boulevard met prachtige hotels die je het liefst één voor één van dichtbij wilt bekijken. Maar Antalya is meer dan alleen grote resorts. Het oude centrum met geweldige kunstwerken is zeker de moeite waard. Daarnaast vind je veel lokale restaurantjes, de mooiste foto spots en plekjes om te wandelen of winkelen.

Wie zou je Antalya aanraden?

Antalya is erg veelzijdig. Zo kun je in maart en april in de bergen skiën om vervolgens af te dalen naar de kust om een duik in zee te nemen. Zo ervaar je twee seizoenen in één dag! De temperatuur is het gehele jaar meer dan aangenaam. Van strandvakanties tot aan shoppen in het historische centrum, er is voor iedereen iets te doen.

Wat moet je gedaan hebben in Antalya?

Huur een auto, rijd langs de kust naar het plaatsje Adrasan en maak een boottocht langs hoge kliffen en grotten naar de Malediven van Turkije; Suluada. Dit onbewoonde eiland staat bekend om het turquoise water en witte zandstranden. Dit moet je gezien hebben!

Wil jij ook een strandvakantie combineren met de leukste uitstapjes? Ontdek dan zelf het veelzijdige Antalya. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod, kies je favoriete accommodatie en vier vakantie zoals een vakantie hoort te zijn!

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Redactie