Corendon medewerker Jeroen presenteert het Caribische eiland Bonaire

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. Ditmaal neemt Product Manager Jeroen je mee naar het prachtige Caribische eiland Bonaire, op de Nederlandse Antillen. Benieuwd naar deze unieke vakantiebestemming? Lees dan snel verder en ontdek alle must-sees die niet op jouw wensenlijst mogen ontbreken.

Naam:
Jeroen Min

Functie binnen Corendon:
Product Manager

Favoriete vakantiebestemming:
Bonaire

Type vakantie:
Zonvakantie met partner

Wat maakt Bonaire zo speciaal voor jou?

Zodra je op Bonaire landt, voel je je “zen”. De rust, gemoedelijkheid, een warm briesje in combinatie met de vreemde gewaarwording dat je nog steeds in Nederland bent. De sfeer maakt het hier bijzonder en je voelt je eigenlijk gelijk thuis op dit tropische eiland.
Jeroen's Bonaire

Wie zou je Bonaire aanraden?

Bonaire is een eiland voor echte levensgenieters. Uiteraard ga je hier naartoe op vakantie voor zon, zee en strand, maar ook om lekker te eten en drinken en natuurlijk te duiken of snorkelen. Werkelijk adembenemend om al dat moois onder water te zien en te zwemmen in een enorm (voor je gevoel) aquarium met het meest helderblauwe water!
Jeroen's Bonaire

Wat moet je gedaan hebben op Bonaire?

Een rondje Bonaire met een bezoek aan de zoutvlaktes inclusief de bekende roze flamingo’s die je hier veel ziet, de historische slavenhuisjes, het hagelwitte strand van Sorobon Beach en dan de dag afsluiten met een drankje op een van de vele gezellige terrassen in de sfeervolle, kleine hoofdstad van het eiland: Kralendijk.
Jeroen's Bonaire

Heb je nog tips voor een geweldige vakantie op Bonaire?

Ga minstens één keer ’s avonds dineren bij Brass Boer, onderdeel van het Delfins Beach Resort en het broertje van het bekende Michelin-sterrenrestaurant “De Librije” in Zwolle! Wat een verwennerij… De setting, gastvrijheid, culinaire hoogstandjes en dat gewoon relaxed in een korte broek, maar wel romantisch aan zee. Tip: kies voor het chef’s menu en deel een aantal gerechtjes. Wil je helemáál een speciaal tafeltje, reserveer dan tafel 14 gelegen op de pier.

Het hele jaar door een eiland voor levensgenieters!

Jeroen's Bonaire

Wil jij ook een strandvakantie combineren met de leukste uitstapjes? Ontdek dan zelf de veelzijdige ABC-eilanden. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod, kies je favoriete accommodatie en vier vakantie zoals een vakantie hoort te zijn!

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Redactie