Corendon medewerker Corné presenteert het zonnige Curaçao

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. Dit keer neemt Directeur Marketing Corné je mee naar het altijd zonnige Curaçao. Benieuwd naar deze tropische droombestemming? Lees dan snel verder en ontdek alle must-sees die niet op jouw wensenlijst mogen ontbreken.

Naam:
Corné Hoogendoorn

Functie binnen Corendon:
Director of Marketing

Favoriete vakantiebestemming:
Curaçao

Type vakantie:
12- tot 16-daagse familievakantie

Wat maakt Curaçao zo speciaal voor jou?

Curaçao heeft het hele jaar door een heerlijk klimaat: +/- 30 graden, veel zon en een lekker fris windje waardoor het nooit té warm aanvoelt.

Corné's Curaçao

Wie zou je Curaçao aanraden?

Als je van een ontspannen zonvakantie houdt, moet je zeker naar Curaçao. Ik heb een gezin met jonge kinderen. Zij vinden het bijvoorbeeld heerlijk dat je overal Nederlands kunt praten.

Corné's Curaçao

Wat moet je gedaan hebben op Curaçao?

Bezoek elke dag een ander strandje. Ze zijn allemaal uniek, hebben hun eigen charme en overal is de zee kraakhelder. De populaire beachclubs bij Mambo Beach en Jan Thiel zijn heerlijke plekken, maar onze voorkeur gaat uit naar de minder populaire locaties. Daar ontmoet je eilandbewoners en krijg je iets mee van de lokale cultuur. Ga ook zeker op zondag op pad. Op deze dag trekt het hele eiland eropuit om samen met familie te genieten. Heel mooi om te zien.

Corné's Curaçao

Heb je nog tips voor een geweldige vakantie op Curaçao?

Snorkelen of duiken is een absolute aanrader. De zee is zo prachtig met heel veel gekleurde vissen en schildpadden. Daarnaast is een rondleiding door Willemstad een must-do. Wandel over de bekende Pontjesbrug met de mooie gekleurde panden aan de Handelskade. Maar bezoek ook zeker de iets minder bekende wijk Otrabanda en laat je verrassen door de geschiedenis en cultuur. Beleef het zelf…

Corné's Curaçao

Kan jij wel wat zon gebruiken? Ga dan tropisch vakantie vieren op het altijd zonnige Curaçao. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod, kies je favoriete accommodatie en wie weet ontdek jij binnenkort de mooiste strandjes van deze wonderschone Caribische parel.

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Bianca de Groot