Corendon medewerker Anne presenteert de Turkse badplaats Marmaris

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. Dit keer neemt Customer Care medewerker Anne je mee naar de Turkse badplaats Marmaris. Benieuwd naar deze unieke vakantiebestemming? Lees dan snel verder en ontdek alle must-sees die niet op jouw wensenlijst mogen ontbreken.

Naam:
Anne Temel

Functie binnen Corendon:
Customer Care Corendon Dutch Airlines

Favoriete vakantiebestemming:

Marmaris, Turkije

Type vakantie:
Familievakantie

Wat maakt Marmaris zo speciaal voor jou?

Voor ons is Marmaris letterlijk thuiskomen. Wij zijn hier ieder jaar zeker twee keer voor een langere periode te vinden. Al tijdens de rit vanaf de luchthaven, terwijl je de prachtige blauwe zee, het strand en de bergen ziet, krijg je het ultieme vakantiegevoel. Wij genieten van lange stranddagen, de mooie omgeving, we fietsen, kanoën, smullen van uitstekende gerechten én voelen ons zeer welkom dankzij de gastvrije Turkse bevolking. Ook wandelen we graag ‘s ochtends en ‘s avonds stukken over de boulevard die langs de hele lengte van het strand loopt.

Anne's Marmaris

Wie zou je Marmaris aanraden?

Marmaris is echt een plek waar iedereen naartoe kan om te genieten van een (strand)vakantie

Anne's Marmaris

Wat moet je gedaan hebben in Marmaris?

Een boottocht is een leuke manier om verschillende baaitjes te ontdekken en te zwemmen in de heldere blauwe zee. Ook favoriet zijn de Turkse lokale eettentjes (lokantası) waar je de lekkerste Turkse gerechten (Ev Yemekleri) kunt proeven. Een dagje naar Rhodos vinden wij ook altijd erg leuk. Hier ben je zo met de boot!

Anne's Marmaris

Heb je nog tips voor een geweldige vakantie in Marmaris?

Slenter tijdens koelere avonden door de straatjes rondom de burcht van het oude stadje. Of verken Marmaris via de Dolmuş of op de fiets! İyi tatiller! (Fijne vakantie!)

Anne's Marmaris

Ben jij een échte Turkije-fan? Dan moet je zeker een keer vakantie vieren in Marmaris. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod, kies je favoriete accommodatie en wie weet ontdek jij binnenkort alle leuke plekjes in deze unieke badplaats.

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Bianca de Groot