Corendon medewerker Angela presenteert het Spaanse eiland Mallorca

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. Dit keer zet Angela Halman, Cabin Attendant bij Corendon Dutch Airlines, haar favoriete eiland Mallorca in het zonnetje. Benieuwd naar deze aantrekkelijke hotspot in de Middellandse Zee? Lees dan snel verder en ontdek waarom je hier écht een keer op vakantie moet gaan.

Naam:
Angela Halman

Functie binnen Corendon:
Cabin Attendant

Favoriete vakantiebestemming:
Palma de Mallorca, Spanje

Type vakantie:
Met een vriend

Wat maakt Mallorca zo speciaal voor jou?

In 2014 heb ik 6 maanden op Mallorca gewerkt als reisleidster. Sindsdien kom ik hier elke zomer terug. Een groot voordeel is dat het ongeveer 2 uur vliegen is naar de hoofdstad Palma! Het eiland heeft mooie lange stranden en in het oosten mooie baaitjes. Het Tramuntana gebergte met authentieke dorpjes, gezellige restaurants en kroegen aan de kust en de prachtige stad Palma maken voor mij Mallorca de ultieme vakantiebestemming.

Angela Halman op Mallorca

Wie zou je Mallorca aanraden?

Mallorca is een veelzijdig eiland met voor ieder wat wils. Het is erg kindvriendelijk, maar ook voor jongeren is het op Mallorca een groot feest. Voor een strand- of cultuurvakantie ben je op Mallorca helemaal op je plek!

Angela Halman op Mallorca

Wat moet je echt gezien hebben op Mallorca?

De hoofdstad Palma, die ook wel ‘klein Barcelona’ wordt genoemd. Vanaf Ca’n Pastilla/Playa de Palma/El Arenal gaat een mooie fietsroute naar de hoofdstad. De kathedraal La Seu is de trots van Mallorca, soms kan je deze vanuit het vliegtuig al zien! In de binnenstad van Palma zie je gebouwen die ontworpen zijn door de Spaanse architect Gaudi. De stad ligt aan zee en heeft een grote haven waar ook veel cruiseschepen aanleggen. En vergeet uiteraard de goede Spaanse restaurants niet!

Angela Halman in Palma de Mallorca

Heb je nog tips voor een geweldige vakantie op Mallorca?

Huur een auto en rij hiermee naar het Tramuntana gebergte. Hier zijn prachtige dorpjes als Valldemossa, Fornalutx en Sóller. Vanaf Sóller kan je met een tram naar Port de Sóller. Het echte authentieke Mallorca! Port de Sóller heeft twee zandstranden die zich elk aan een uiteinde van de grote baai bevinden. Je kunt je hier dus prima een dag vermaken.

Angela Halman op Mallorca

Wil jij het mooie Mallorca zelf ervaren? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod, kies je favoriete vakantie en wie weet geniet jij binnenkort van een flinke dosis zonnestralen op dit unieke Spaanse eiland.

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Bianca de Groot