Corendon Dutch Airlines eerste Europese luchtvaartmaatschappij met Google Streetview

2

Lijnden, 15 januari 2014 – Vanaf vandaag kunnen mensen een virtueel bezoek brengen aan één van de Boeings 737/800 uit de vloot van Corendon Dutch Airlines. Je kunt virtueel door het vliegtuig heen wandelen en uiteraard ook een kijkje nemen in de cockpit. Dat gebeurt allemaal via Google Street View. Corendon Dutch Airlines loopt daarin voorop en is de eerste luchtvaartmaatschappij in Europa die gebruik maakt van deze technologie van Google.

Michiel Meijer, CCO van Corendon Dutch Airlines: “Wij krijgen vaak de vraag van klanten of ze een kijkje mogen nemen in één van onze vliegtuigen, voornamelijk  in de cockpit, en dat hebben wij nu mogelijk gemaakt. Tot voor kort bood Google Street View enkel de mogelijkheid tot rondwandelen in straten, musea, stadions en publieke ruimtes, maar vanaf nu kan dat ook binnen in een van onze vliegtuigen. Wij bieden niet alleen vliegtuigfans, maar ook klanten & nieuwsgierigen op deze manier een interactieve, virtuele tour met panoramische foto’s van 360 graden.”

Google is aan boord gestapt van een Boeing 737/800. Het vliegtuig beschikt over 189 stoelen en heeft een lengte van 38 meter en een spanwijdte van 36 meter. Het toestel kan tot maximaal 4800 kilometer vliegen.

Kom het vliegtuig binnen via de zoekfunctie van Google Maps (zoek naar Corendon Dutch Airlines),  doe de tour en ontdek zelf wat er gebeurt!

Neem nu een kijkje in een Boeing 737/800 van Corendon Dutch Airlines:


Grotere kaart weergeven

Bent u op zoek naar een vakantie? Kijk dan eens naar de actuele aanbiedingen op Corendon.nl

2 comments

Post a new comment

Mallorca

Waar naartoe op vakantie

Je wilt nog op vakantie, maar je weet niet waar je naartoe moet gaan? Wil je lekker luieren tijdens je vakantie of juist actief bezig ...